קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מייפל בורבון בטטה

פאי מייפל בורבון בטטה
המתכון מייפל בורבון בטטה פאי יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 6 שעות ו-45 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אגוז מוסקט, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, בטטות עם בורבון ומייפל, ו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים.

הוראות

1
כשזה מגיע ליפול פשטידות מבוססות ירקות, כמה אנשים דלעת מפוארת, בעוד אחרים (כמוני) הם מתים קשה תפוחי אדמה מתוקים אוהדים. שניהם סתווים, שניהם מתחתנים היטב עם טעמים של מייפל, רוחות, ותבלינים; אבל באמצעות תפוחי אדמה מתוקים תוצאות במרקם צפוף, creamier. נוצר במקור עבור מאמר במגזין בישול בסדר, קינוח זה הוא תמיד אחד מנחות עוגת חג ההודיה שלי. אני לא יכול להגיד לך כמה אנשים אמרו כפי שהם במורד הפירור האחרון, " וחשבתי שאני לא אוהב עוגת בטטה."
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2
זה כמו פודינג בטטה, ואתה רוצה לטפל לא overbake המילוי. בדוק את זה לעתים קרובות כפי שהוא מתקרב סוף זמן האפייה שלה וזכור כי זה יהיה להגדיר קצת כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מגישים עוגה זו עם קצת קצפת קלות או, עבור לקחת קצת מעוות על משולבת חג ההודיה ניסה ואמיתי, לקשט עם כמה מרשמלו מוך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
4
1 (9 אינץ') קרום עוגה בסיסי, אפוי עיוור, מתכון כדלקמן
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
פירס את תפוחי האדמה המתוקים בכל קצה במזלג והנח אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צולים עד תפוחי האדמה רכים, על 1 שעה, הופכים אותם באמצע זמן האפייה. מגניב, לקלף, ולשים את הבשר דרך טחנת מזון או מחית בצורה חלקה עם מחית תפוחי אדמה. אתה צריך לקבל 2 כוסות מחית.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
תנמיך את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
שלב את מחית עם כל החומרים הנותרים עבור המילוי.
9
להקציף עד משולב היטב וחלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה אפויה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
אופים במשך כ 45 עד 50 דקות, עד המילוי הוא רק בקושי להגדיר. כאשר שולי צלחת העוגה הוא דחף, מאוד מרכז המילוי צריך בקושי לזוז.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר. זה יכול להיעשות כמה שעות או עד 1 יום מראש.
13
מניחים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מוסיפים את החמאה הצוננת וקיצור; הדופק עד שהשומן נחתך באופן שווה והתערובת דומה לקמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
15
הסר לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
16
עבודה במהירות, להוסיף בהדרגה מספיק מים קרים, תוך זריקת ערבוב עם מזלג, עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. מחלקים את הבצק ל 2 מנות אפילו, לשטח לתוך סיבובים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
17
מרדדים מנה 1 ולהתאים אותו למחבת פאי 9 אינץ'. קצוות מכווצים. שמור נשאר חלק לשימוש נוסף. פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא אורז יבש או שעועית. אופים עיוורים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
הסר רדיד ושעועית לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות חמאה, נמסכפות חמאה, נמס83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אונקיות חמאה צוננת, חתוכות לחתיכותאונקיות חמאה צוננת, חתוכות לחתיכות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)6311 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורר (רצוי מגורד טרי)אגוז מוסקט מגורר (רצוי מגורד טרי)9שרימפס וורידיםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה גדולים או מתוקיםתפוחי אדמה גדולים או מתוקים1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1/2 כוס בתוספת 1 כף בתוספת 2 כפיות) קיצור ירקות מקורר, לחתוך עד חתיכות(1/2 כוס בתוספת 1 כף בתוספת 2 כפיות) קיצור ירקות מקורר, לחתוך עד חתיכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קרים, לפי הצורךמים קרים, לפי הצורך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.