קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מייפל בורבון בטטה

פאי מייפל בורבון בטטה
המתכון מייפל בורבון בטטה פאי יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 6 שעות ו-45 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אגוז מוסקט, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, בטטות עם בורבון ומייפל, ו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים.

הוראות

1
כשזה מגיע ליפול פשטידות מבוססות ירקות, כמה אנשים דלעת מפוארת, בעוד אחרים (כמוני) הם מתים קשה תפוחי אדמה מתוקים אוהדים. שניהם סתווים, שניהם מתחתנים היטב עם טעמים של מייפל, רוחות, ותבלינים; אבל באמצעות תפוחי אדמה מתוקים תוצאות במרקם צפוף, creamier. נוצר במקור עבור מאמר במגזין בישול בסדר, קינוח זה הוא תמיד אחד מנחות עוגת חג ההודיה שלי. אני לא יכול להגיד לך כמה אנשים אמרו כפי שהם במורד הפירור האחרון, " וחשבתי שאני לא אוהב עוגת בטטה."
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2
זה כמו פודינג בטטה, ואתה רוצה לטפל לא overbake המילוי. בדוק את זה לעתים קרובות כפי שהוא מתקרב סוף זמן האפייה שלה וזכור כי זה יהיה להגדיר קצת כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3
מגישים עוגה זו עם קצת קצפת קלות או, עבור לקחת קצת מעוות על משולבת חג ההודיה ניסה ואמיתי, לקשט עם כמה מרשמלו מוך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
4
1 (9 אינץ') קרום עוגה בסיסי, אפוי עיוור, מתכון כדלקמן
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
פירס את תפוחי האדמה המתוקים בכל קצה במזלג והנח אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צולים עד תפוחי האדמה רכים, על 1 שעה, הופכים אותם באמצע זמן האפייה. מגניב, לקלף, ולשים את הבשר דרך טחנת מזון או מחית בצורה חלקה עם מחית תפוחי אדמה. אתה צריך לקבל 2 כוסות מחית.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
תנמיך את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שלב את מחית עם כל החומרים הנותרים עבור המילוי.
9
להקציף עד משולב היטב וחלק.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה אפויה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
אופים במשך כ 45 עד 50 דקות, עד המילוי הוא רק בקושי להגדיר. כאשר שולי צלחת העוגה הוא דחף, מאוד מרכז המילוי צריך בקושי לזוז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר. זה יכול להיעשות כמה שעות או עד 1 יום מראש.
13
מניחים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים את החמאה הצוננת וקיצור; הדופק עד שהשומן נחתך באופן שווה והתערובת דומה לקמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
15
הסר לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
16
עבודה במהירות, להוסיף בהדרגה מספיק מים קרים, תוך זריקת ערבוב עם מזלג, עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. מחלקים את הבצק ל 2 מנות אפילו, לשטח לתוך סיבובים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
17
מרדדים מנה 1 ולהתאים אותו למחבת פאי 9 אינץ'. קצוות מכווצים. שמור נשאר חלק לשימוש נוסף. פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא אורז יבש או שעועית. אופים עיוורים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אפונה גויה®אפונה גויה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
18
הסר רדיד ושעועית לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ57פלפל האבנרוכפות חמאה, נמסכפות חמאה, נמס8קרום: פירורי קרקר גרהםאונקיות חמאה צוננת, חתוכות לחתיכותאונקיות חמאה צוננת, חתוכות לחתיכות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת11/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי3(חלקית &)(חלקית &)6311 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורר (רצוי מגורד טרי)אגוז מוסקט מגורר (רצוי מגורד טרי)9קצת קישואים קצוציםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה גדולים או מתוקיםתפוחי אדמה גדולים או מתוקים1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)113פלפל האבנרו(1/2 כוס בתוספת 1 כף בתוספת 2 כפיות) קיצור ירקות מקורר, לחתוך עד חתיכות(1/2 כוס בתוספת 1 כף בתוספת 2 כפיות) קיצור ירקות מקורר, לחתוך עד חתיכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קרים, לפי הצורךמים קרים, לפי הצורך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.