פאי מייפל בורבון בטטה
המתכון מייפל בורבון בטטה פאי יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 6 שעות ו-45 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אגוז מוסקט, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, בטטות עם בורבון ומייפל, ו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
כשזה מגיע ליפול פשטידות מבוססות ירקות, כמה אנשים דלעת מפוארת, בעוד אחרים (כמוני) הם מתים קשה תפוחי אדמה מתוקים אוהדים. שניהם סתווים, שניהם מתחתנים היטב עם טעמים של מייפל, רוחות, ותבלינים; אבל באמצעות תפוחי אדמה מתוקים תוצאות במרקם צפוף, creamier. נוצר במקור עבור מאמר במגזין בישול בסדר, קינוח זה הוא תמיד אחד מנחות עוגת חג ההודיה שלי. אני לא יכול להגיד לך כמה אנשים אמרו כפי שהם במורד הפירור האחרון, " וחשבתי שאני לא אוהב עוגת בטטה."
זה כמו פודינג בטטה, ואתה רוצה לטפל לא overbake המילוי. בדוק את זה לעתים קרובות כפי שהוא מתקרב סוף זמן האפייה שלה וזכור כי זה יהיה להגדיר קצת כפי שהוא מתקרר.
מגישים עוגה זו עם קצת קצפת קלות או, עבור לקחת קצת מעוות על משולבת חג ההודיה ניסה ואמיתי, לקשט עם כמה מרשמלו מוך.
1 (9 אינץ') קרום עוגה בסיסי, אפוי עיוור, מתכון כדלקמן
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
פירס את תפוחי האדמה המתוקים בכל קצה במזלג והנח אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צולים עד תפוחי האדמה רכים, על 1 שעה, הופכים אותם באמצע זמן האפייה. מגניב, לקלף, ולשים את הבשר דרך טחנת מזון או מחית בצורה חלקה עם מחית תפוחי אדמה. אתה צריך לקבל 2 כוסות מחית.
תנמיך את התנור ל-375 מעלות.
שלב את מחית עם כל החומרים הנותרים עבור המילוי.
להקציף עד משולב היטב וחלק.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה אפויה חלקית.
אופים במשך כ 45 עד 50 דקות, עד המילוי הוא רק בקושי להגדיר. כאשר שולי צלחת העוגה הוא דחף, מאוד מרכז המילוי צריך בקושי לזוז.
לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר. זה יכול להיעשות כמה שעות או עד 1 יום מראש.
מניחים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. דופק לשלב.
מוסיפים את החמאה הצוננת וקיצור; הדופק עד שהשומן נחתך באופן שווה והתערובת דומה לקמח תירס גס.
עבודה במהירות, להוסיף בהדרגה מספיק מים קרים, תוך זריקת ערבוב עם מזלג, עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. מחלקים את הבצק ל 2 מנות אפילו, לשטח לתוך סיבובים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במשך כמה שעות או לילה.
מרדדים מנה 1 ולהתאים אותו למחבת פאי 9 אינץ'. קצוות מכווצים. שמור נשאר חלק לשימוש נוסף. פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא אורז יבש או שעועית. אופים עיוורים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש במשך 20 דקות.
הסר רדיד ושעועית לפני המילוי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.