פאי מייפל פקאן יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 516 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סירופ תירס, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל, ו מייפל פקאן בלונדיניות עם רוטב חמאת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו 9 אינץ מחבת עוגה עם קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
שים את זה על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את סירופ התירס, דבש, סירופ מייפל, חמאה, ביצים, בורבון, וניל, גרידת תפוזים ומלח. מערבבים בפקאנים ויוצקים לתוך קליפת העוגה הבלתי מוסווית.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.