קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מייפל תפוחים קראמבל

פאי מייפל תפוחים קראמבל
פאי מייפל תפוחים קראמבל דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 357 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פאי מייפל תפוחים קראמבל, עוגת מייפל-תפוח עם ציפוי קרמבל אגוז, ו עוגת פירורים אוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את התפוחים בתבנית אפייה 8x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שפוך את סירופ המייפל על התפוחים. בקערה, שמנת יחד החמאה וסוכר חום. מערבבים בקמח, מלח ושיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ מייפלסירופ מייפל
תפוחתפוח
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים את תערובת שיבולת השועל על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
אופים בתנור שחומם מראש 35 דקות, עד זהב מבעבע ותפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור