פאי מרנג בטטה של סבא
פשטידת מרנג בטטה של Grandaddy עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 370 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, ביצים, חלב וסוכר. 135 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. פשטידת בטטה עם מרנג מרשמלו , פשטידת בטטה עם מרנג מרשמלו ופשטידת בטטה עם מרנג מרשמלו דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הבטטות בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ-20 דקות.
מסננים ומניחים לייבוש אדים במשך דקה או שתיים.
מעבירים את הבטטות לקערת מערבל, ומניחים להתקרר כ-10 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ' בקרום פאי לא אפוי.
מועכים את הבטטות בצורה חלקה ומערבבים פנימה חמאה, 3/4 כוס סוכר, מלח, חלב, חלמונים, קינמון ותמצית וניל.
יוצקים את המילוי לתוך בצק הפאי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי מתייצב וקליפת הפשטידה מתחילה להשחים, 25 עד 30 דקות.
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב נקייה ומקציפים לקצף יציב עם מערבל חשמלי על בינוני, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה 1/4 כוס סוכר ו-1/2 כפית תמצית וניל, עד שהתערובת שומרת על פסגות יציבות ומבריקה.
מוציאים את הפאי מהתנור ומפזרים מרנג על מלית הבטטה, מערבבים את המרנג לפסגות אטרקטיביות. מחזירים לתנור, ואופים עד שהמרנג מקבל חום זהוב, כ-10 דקות, תוך התבוננות בקפידה כדי למנוע שריפה. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.