פאי מרנג לימון
פאי מרנג לימון דורש כ 25 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 215 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1022 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו חלמונים, שמנת, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך מעולה של 30%. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו פאי מרנג לימון מאייר עם קרום עוגיות לימון ג'ינג'ר.
הוראות
בקערה בינונית שלבו חלב,מיץ לימון וגרידה; מערבבים חלמונים.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מקציפים חלבונים עם קרם טרטר עד פסגות רכות מ. מקציפים בהדרגה את הסוכר עד שהוא נוקשה.
מורחים על מילוי; חותם לקצה הקרום.
אופים 12 עד 15 דקות או עד שהמרנג מזהיב.
יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה
קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח ופורט לבן הם הבחירות המובילות שלי לעוגת מרנג לימון. מכיוון שעוגת מרנג לימון היא די חומצית, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. אתה יכול לנסות את הקציר המאוחר של הוניג סוביניון בלאן ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-65 דולר לבקבוק.
![קציר מאוחר של הוניג סוביניון בלאן ( חצי בקבוק)]()
קציר מאוחר של הוניג סוביניון בלאן ( חצי בקבוק)
ניחוחות וטעמים ארוגים מורכבים של תפוח אפוי, משמש מיובש, פריחת תפוז ושקדים קלויים טריים. עשיר ומאוזן להפליא על המזרן. קינוח בבקבוק!