פאי מרנג פאדג
פאי מרנג פאדג'עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 316 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגוזי מלך, חלב מתאדה, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו קאפקייקס פאדג'שוקולד במילוי בר עוגיות פאדג' שוקולד וציפוי מרנג מרשמלו, טיפות פאדג'מרנג, ו פאדג'מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים סוכר, קמח וקקאו לסיר בינוני. מערבבים חלב; מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה ומתחילה לרתוח. מנמיכים את האש; מבשלים 4 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים; להחזיר את כל לסיר. מבשלים ומערבבים עוד 1-3 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל. מגניב 5 דקות.
יוצקים לקרום פאי. למעלה עם אגוזים ולהניח בצד. למרנג מקציפים חלבונים בקערה עד שהם נוקשים אך לא יבשים; מניחים בצד.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים; מניחים בסיר יחד עם מים רותחים ומרתיחים עד שהם צלולים.
מוסיפים מיץ לימון. מקפלים לתוך חלבונים ביצה. לאט לאט לקפל סוכר.
אופים בחום של 350 מעלות במשך כ -20 דקות. תירגע היטב.