קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פאי סיר עוף אישי עם בצק עלים

פאי סיר עוף אישי עם בצק עלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פשטידת סיר עוף בודדת עם בצק עלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 62 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל 1418 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו שום, קמח, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פשטידות סיר עוף מבצק עלים אישי, פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי, ו פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי.

הוראות

1
מקם מתלה לתנור באמצע התנור ומחמם מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים 1 כף שמן צמחי למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש גבוהה עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העוף, מתבלים בכפית 1 מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעוף כבר לא ורוד מבחוץ אך לא יבש, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מנמיכים את האש לבינונית ומחממים את כף השמן הצמחי שנותרה במחבת עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל, הפטריות, הגזר, הסלרי, השום, הנותרים 1 1/2 כפיות מלח, פלפל שחור, טימין מיובש וטרגון מיובש, ומערבבים לאיחוד. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיפים את החמאה וממיסים. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים בהדרגה את מרק העוף והחלב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. ממשיכים לבחוש עד שהרוטב מסמיך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את האפונה, הטימין, הטרגון והעוף השמור. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
שלב את קמח הלחם, קמח מלא ומלח בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מקום במקפיא במשך שעה 1.
3
מניחים את תערובת הקמח והחמאה בתלולית על משטח עבודה נקי. השתמש במגרד ספסל כדי לחתוך את החמאה לקמח עד שהתערובת פירורית וחתיכות החמאה בערך בגודל שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4
מוסיפים את מי הקרח, 2 כפות בכל פעם, ומערבבים לבצק, בעזרת מגרד הספסל, עד שהוא בקושי מתחבר. לא להוסיף יותר מדי מים, זה יבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
5
מעצבים למלבן ומכים בעזרת מערוך עד שהוא בערך בגודל של דף נייר מחברת, בערך 8 1/2 על 11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
השתמש במגרד הספסל כדי לקפל את הבצק לשליש, כמו אות. פאונד עם סיכה עד חתיכת הבצק הוא שוב בגודל של גיליון נייר מחברת לסובב 90 מעלות. חזור על הדפיקות, הקיפול והסיבוב 2 פעמים נוספות בסך הכל 4 סיבובים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
פאונד עם סיכה לקפל את הצדדים הקצרים של המלבן לכיוון המרכז, מלמעלה למטה, ולאחר מכן לקפל לשניים, כמו ספר. עוטפים בנייר קלף ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
שלב את הביצה הטרופה והמים בכלי קטן והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
לבניית הפשטידה: מחלקים את המילוי החם ל -4 רמקינים (16 אונקיות) ומניחים על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את בצק העלים מהמקרר. מחלקים לשניים. מחזירים חצי למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
4
מפזרים קלות קמח ומגלגלים לעובי 1/4 אינץ 'ובעזרת הרמקינים שלך כמדריך חותכים 2 עיגולים ברוחב 1/2 אינץ' מהשפה, בעזרת סכין חדה או חותך פיצה. חוזרים על הפעולה עם החצי השני של הבצק. מקררים עודפי בצק לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מברישים כל סיבוב בצק בשטיפת ביצים ומניחים את הביצה שטופה כלפי מטה על החלק העליון של כל רמקין מלא.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מברישים את החלק העליון של המאפה בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
אופים במשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -400 מעלות צלזיוס ואופים עד שהקרום תפוח וחום זהוב והמילוי מבעבע, עוד 15 עד 20 דקות. מצננים על רשת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 אחוז חלב, טמפרטורת החדר2 אחוז חלב, טמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לחםקמח לחם283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה לא מלוחה, קוביות וקפואותחמאה לא מלוחה, קוביות וקפואות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלוף וחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץגזר, קלוף וחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץגבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ירכי עוף ו/או חזה, עור ועצם מוסרים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץירכי עוף ו/או חזה, עור ועצם מוסרים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני, פרוסות בעובי 1/4 אינץפטריות קרמיני, פרוסות בעובי 1/4 אינץ1חתיכות טופי הית' ברטרגון מיובשטרגון מיובש1חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1כף. חומץ ביין אדוםביצה מוכהביצה מוכה85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון123 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מי קרחמי קרח1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר משובחמלח כשר משובח3חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה ירוקה קפואהאפונה ירוקה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםטרגון קצוץ טריטרגון קצוץ טרי1אוראו ממולאים כפוליםטימין קצוץ טריטימין קצוץ טרי57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן צמחי, מחולקשמן צמחי, מחולק12 כפיות אבקת שוםגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ