קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פאי סיר עוף אישי עם בצק עלים

פאי סיר עוף אישי עם בצק עלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פשטידת סיר עוף בודדת עם בצק עלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 62 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל 1418 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו שום, קמח, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פשטידות סיר עוף מבצק עלים אישי, פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי, ו פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי.

הוראות

1
מקם מתלה לתנור באמצע התנור ומחמם מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים 1 כף שמן צמחי למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש גבוהה עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את העוף, מתבלים בכפית 1 מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעוף כבר לא ורוד מבחוץ אך לא יבש, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מנמיכים את האש לבינונית ומחממים את כף השמן הצמחי שנותרה במחבת עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל, הפטריות, הגזר, הסלרי, השום, הנותרים 1 1/2 כפיות מלח, פלפל שחור, טימין מיובש וטרגון מיובש, ומערבבים לאיחוד. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את החמאה וממיסים. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים בהדרגה את מרק העוף והחלב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. ממשיכים לבחוש עד שהרוטב מסמיך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את האפונה, הטימין, הטרגון והעוף השמור. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שלב את קמח הלחם, קמח מלא ומלח בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מקום במקפיא במשך שעה 1.
3
מניחים את תערובת הקמח והחמאה בתלולית על משטח עבודה נקי. השתמש במגרד ספסל כדי לחתוך את החמאה לקמח עד שהתערובת פירורית וחתיכות החמאה בערך בגודל שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4
מוסיפים את מי הקרח, 2 כפות בכל פעם, ומערבבים לבצק, בעזרת מגרד הספסל, עד שהוא בקושי מתחבר. לא להוסיף יותר מדי מים, זה יבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
5
מעצבים למלבן ומכים בעזרת מערוך עד שהוא בערך בגודל של דף נייר מחברת, בערך 8 1/2 על 11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
השתמש במגרד הספסל כדי לקפל את הבצק לשליש, כמו אות. פאונד עם סיכה עד חתיכת הבצק הוא שוב בגודל של גיליון נייר מחברת לסובב 90 מעלות. חזור על הדפיקות, הקיפול והסיבוב 2 פעמים נוספות בסך הכל 4 סיבובים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
פאונד עם סיכה לקפל את הצדדים הקצרים של המלבן לכיוון המרכז, מלמעלה למטה, ולאחר מכן לקפל לשניים, כמו ספר. עוטפים בנייר קלף ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
שלב את הביצה הטרופה והמים בכלי קטן והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
לבניית הפשטידה: מחלקים את המילוי החם ל -4 רמקינים (16 אונקיות) ומניחים על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוציאים את בצק העלים מהמקרר. מחלקים לשניים. מחזירים חצי למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
4
מפזרים קלות קמח ומגלגלים לעובי 1/4 אינץ 'ובעזרת הרמקינים שלך כמדריך חותכים 2 עיגולים ברוחב 1/2 אינץ' מהשפה, בעזרת סכין חדה או חותך פיצה. חוזרים על הפעולה עם החצי השני של הבצק. מקררים עודפי בצק לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מברישים כל סיבוב בצק בשטיפת ביצים ומניחים את הביצה שטופה כלפי מטה על החלק העליון של כל רמקין מלא.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מברישים את החלק העליון של המאפה בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
אופים במשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -400 מעלות צלזיוס ואופים עד שהקרום תפוח וחום זהוב והמילוי מבעבע, עוד 15 עד 20 דקות. מצננים על רשת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 אחוז חלב, טמפרטורת החדר2 אחוז חלב, טמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לחםקמח לחם283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה לא מלוחה, קוביות וקפואותחמאה לא מלוחה, קוביות וקפואות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלוף וחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץגזר, קלוף וחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץגבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ירכי עוף ו/או חזה, עור ועצם מוסרים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץירכי עוף ו/או חזה, עור ועצם מוסרים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני, פרוסות בעובי 1/4 אינץפטריות קרמיני, פרוסות בעובי 1/4 אינץ1חתיכות טופי הית' ברטרגון מיובשטרגון מיובש1חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1כף. חומץ ביין אדוםביצה מוכהביצה מוכה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון122 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמי קרחמי קרח1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר משובחמלח כשר משובח3חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה ירוקה קפואהאפונה ירוקה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםטרגון קצוץ טריטרגון קצוץ טרי1אוראו ממולאים כפוליםטימין קצוץ טריטימין קצוץ טרי57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן צמחי, מחולקשמן צמחי, מחולק11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ