קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פאי ספגטי טורקיה

פאי ספגטי טורקיה
פשטידת ספגטי הודו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 256 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו טחון, זרעי שומר, רוטב עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 49% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי ספגטי טורקיה , פאי ספגטי טורקיה ופאי טורקיה וספגטי איטלקי .

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את רוטב העגבניות, הבזיליקום, זרעי השומר והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
בינתיים מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים בקערה את הספגטי, תחליף הביצים, המרגרינה, גבינת הפרמזן ופתיתי הפטרוזיליה. יוצרים קרום ב-9 אינץ'. צלחת פאי מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מערבבים 1/4 כוס גבינת מוצרלה לתוך תערובת ההודו; כף לתוך קרום ספגטי. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. חושפים ומפזרים את יתרת גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
אופים 15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שחותכים לרצועות.