פשטידת ספגטי הודו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 256 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו טחון, זרעי שומר, רוטב עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 49% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי ספגטי טורקיה , פאי ספגטי טורקיה ופאי טורקיה וספגטי איטלקי .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את רוטב העגבניות, הבזיליקום, זרעי השומר והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פירורי לחם, כמה חופנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בינתיים מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים בקערה את הספגטי, תחליף הביצים, המרגרינה, גבינת הפרמזן ופתיתי הפטרוזיליה. יוצרים קרום ב-9 אינץ'. צלחת פאי מצופה בספריי בישול.