קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי סריג אפרסק

פאי סריג אפרסק
פאי אפרסקים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 432 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, קינמון טחון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. מתכונים דומים: סריג-עוגת אפרסק למעלה, סריג-עוגת אפרסק למעלה, ו פאי סריג אפרסק.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בתחתית התנור כדי לתפוס כל נשפך.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מרדדים 1 עוגת דיסק קרום על משטח מקומח קלות כדי 13 1/2 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים קצוות תחת ו crimp דקורטיבי, ויוצרים שפה גבוהה (על 1/2 אינץ ' מעל הצדדים של צלחת). הצינה קרום 30 דקות. קרום קו עם נייר; למלא עם שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים את הקרום עד הצדדים נקבעים וזהב חיוור, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
העברה למתלה; הסר רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מברשת קרום חם עם ביצה לבן. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
בינתיים, קו עוד תבנית אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
רול את דיסק קרום העוגה השני על משטח מקומח כדי 13 1/2 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חתוך לרצועות 3/4 אינץ ' רחב.
11
מניחים רצועות על תבנית אפייה מוכנה. צינה בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מערבבים 1/2 כוס סוכר, קינמון, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים אפרסקים ומיץ לימון וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
בינתיים, מערבבים הנותרים 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ ענבר עמוק, מדי פעם מסתחרר פאן צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים חמאה ושמנת( תערובת יהיה בועות במרץ); מערבבים קרמל עד חלקה. מסננים מיצים מאפרסקים לקרמל; מגניב לפושר. מחממים תנור ל 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים קרמל וקמח לאפרסקים בקערה; זורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
העברת מילוי לקרום, mounding במרכז.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
מסדרים 6 רצועות בצק בכיוון 1 על פני החלק העליון של העוגה, מרווחים זה מזה. עבודה עם 1 רצועה בכל פעם, לארגן 6 רצועות יותר בכיוון ההפוך על גבי הראשון, הרמת רצועות אריגה מעל ומתחת, יצירת הסריג. בעדינות לחץ על הקצוות של רצועות לקצה של קרום תחתון אפוי לדבוק. בליטה חתוכה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מברשת רצועות סריג (אבל לא קצה קרום) עם זיגוג חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
מפזרים רצועות עם סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
12
לאפות פאי 35 דקות. עוגת אוהל באופן רופף עם נייר כדי למנוע overbrowning. המשך לאפות עוגה עד מילוי בועות עבה סריג הוא חום זהוב, על 25 דקות יותר. עוגה מגניבה על המדף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
מבחן-מטבח עצה:סריג
14
הנה דרך קלה ליצור את המראה היפה הסריג העליון ללא כל אריגה מסובך: פשוט לארגן 6 של רצועות קרום עוגה צונן באלכסון על פני החלק העליון של העוגה, ואז למקם את הנותרים 6 רצועות מאפה באלכסון בכיוון ההפוך על גבי הראשון 6 רצועות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים