פאי סריג רסק תפוחים
פאי סריג רסק תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 116 קלוריות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. ראש לחנות ולקחת סוכר תחליף סוכר שווה, חומץ סיידר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו סריג-פאי אוכמניות עליון {סריג למעלה פאי תמונה הדרכה}, סריג-פאי שזיפים עליון, ו לחם שיפון סריג עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מערבבים את המים, החלב והחומץ; מוסיפים בהדרגה לתערובת הפירורים, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מעיל 9-ב. צלחת עוגה עם תרסיס בישול. מניחים בצד שליש מהבצק. על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק שנותר כך שיתאים לצלחת העוגה.
העברת מאפה לצלחת; לקצץ אפילו עם קצה.
בקערה גדולה שלבו תפוחים וצימוקים.
שלב את תחליף הסוכר, הקמח, הסוכר החום והקינמון; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים לציפוי. כף 3 כוסות לקרום; מכסים ברוטב תפוחים. למעלה עם תערובת התפוחים שנותרה; נקודה עם חמאה.
מרדדים חלק שמור של בצק; לעשות קרום סריג. חתוך וקצוות חליל.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מצננים על רשת.