פאי עגבניות ירוק אני
פאי עגבניות ירוק אני דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 196 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -21 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. נסו פאי העגבניות של סנדי, לביבות קינואה פריכות עם צ'אטני עגבניות ירוקות ועגבניות ירושת זברה ירוקה, ו סלט שעועית ירוקה ועגבניות עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן צלחת עוגה עם שכבה תחתונה של קרום.
מערבבים יחד את הקמח, קליפת הלימון, מיץ הלימון, החמאה או המרגרינה, הקינמון הטחון, הסוכר והמלח. מערבבים פנימה את העגבניות הירוקות לציפוי.
יוצקים לתוך קרום. מכסים בקרום העליון.
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לאפשר לאדים לברוח.
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 10 דקות ואז מורידים את הטמפרטורה ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) ואופים עוד 30 דקות.