פאי עוגת גבינה פטל
עוגת גבינה פטל דורשת כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 414 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . גשו לסופר וקנו גבינת קוטג' קטנה, תמצית וניל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 20% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. מתכונים דומים: פאי עוגת גבינה סחרחורת פטל , פאי עוגת גבינה פטל גלאק ופאי עוגת גבינה מערבולת פטל .
הוראות
מרפדים קליפת בצק לא דקורה בעובי כפול של רדיד אלומיניום.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת. מנמיכים את החום ל-350 מעלות.
בבלנדר מערבבים גבינת קוטג' וחלב; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. טורפים בקערה גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה תערובת גבינת קוטג', קמח ווניל. טורפים פנימה ביצים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לקליפת מאפה (הפשטידה תהיה מלאה).
מפזרים 1/2 כוס פטל; לוחצים בעדינות לתוך המילוי עם גב הכף.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב (מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף אם משחימים מהר מדי). מצננים על רשת למשך שעה. מקררים לפחות שעה. מעל קצפת ושאר הפטל. שומרים במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.