פאי פאדג'בראוניז משיש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את פאי הפאדג'בראוניז השיש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 244 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סירופ תירס, קמח, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו קינוח בראוניז עוגת גבינה משיש, בראוניז משיש-הבראוניז האהוב עלי, ו עוגת גבינה דלעת משיש עם קרום בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, חמאה וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים וניל.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מוסיפים קמח בהדרגה. הניחו בצד.
לקרום, חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקמח, קקאו, וניל ומלח. משמנים קלות שני 9 אינץ'. צלחות פאי.
מורחים רבע של הבלילה בכל אחד.
יוצקים חצי מילוי לכל אחד, מתפשטים כמעט לקצוות. הבלילה שנותרה על מילוי; חותכים בעזרת סכין כדי להסתחרר.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על מדפי תיל למשך 15 דקות.
לציפוי, שלבו סוכר וקקאו בסיר גדול.
מוסיפים את החלב, החמאה, סירופ התירס והמלח. מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר. מרתיחים במרץ במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים. מערבבים פנימה אגוזים. מצננים 10 דקות; יוצקים על פשטידות חמות.