קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

פאי פאדג'בראוניז משיש

פאי פאדג'בראוניז משיש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את פאי הפאדג'בראוניז השיש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 244 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סירופ תירס, קמח, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו קינוח בראוניז עוגת גבינה משיש, בראוניז משיש-הבראוניז האהוב עלי, ו עוגת גבינה דלעת משיש עם קרום בראוניז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, חמאה וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מוסיפים קמח בהדרגה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
לקרום, חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
קרוםקרום
סוכרסוכר
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקמח, קקאו, וניל ומלח. משמנים קלות שני 9 אינץ'. צלחות פאי.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
5
מורחים רבע של הבלילה בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
יוצקים חצי מילוי לכל אחד, מתפשטים כמעט לקצוות. הבלילה שנותרה על מילוי; חותכים בעזרת סכין כדי להסתחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
אופים בחום של 325 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על מדפי תיל למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
לציפוי, שלבו סוכר וקקאו בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את החלב, החמאה, סירופ התירס והמלח. מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר. מרתיחים במרץ במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
חלבחלב
מלחמלח
10
מסירים מהאש.
11
מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים. מערבבים פנימה אגוזים. מצננים 10 דקות; יוצקים על פשטידות חמות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מורחים על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
13
מגישים חם.