פאי פטל-לימון עם קרום שקדים
פאי פטל-לימון קרם עם קרום שקדים הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קליפה של 2 לימונים, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו פאי פטל-לימון עם קרום שקדים, אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, ו עוגת שקדים עם קרם לימון Meyer ו Raspberry Gelée (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. במעבד מזון או קערה בינונית, ממרח שקדים להתפורר; מוסיפים עמילן תירס וחלבון ביצה. כיסוי; תהליך עם מעבד מזון, או להכות עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
ב ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, פרוש קרום עוגה 1. לחץ על הקרום בחוזקה כנגד הצד והתחתון.
מורחים תערובת שקדים על קרום. פרוש קרום העוגה השני מעל מילוי על ידי מתחיל בקצה 1 של עוגה ו unrolling לקצה הנגדי. לחץ על קרום העוגה יחד בתחתית צלחת העוגה. חותם קצוות; חליל. מכסים את הקצה החיצוני בנייר כסף; להתאים צלחת העוגה השנייה בתוך צלחת העוגה הראשונה על גבי הקרום.
הסר צלחת עוגה העליון; בעדינות זין קרום פני השטח מעל מילוי כ 15 פעמים עם מזלג. השאר רדיד בקצה החיצוני.
אופים חשופים כ 15 דקות יותר או עד קרום העליון מתחיל חום.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים חלב מרוכז, קליפת לימון, מיץ לימון וחלמון ביצה עם מקציף חוט.
יוצקים מעל קרום חם. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
אופים 25 עד 30 דקות יותר או עד מילוי מוגדר קרום התחתון הוא חום זהוב.
הסר רדיד; מגניב לחלוטין, על 2 1/2 שעות.
מורחים ריבה על מילוי. בקערה קטנה עמוקה, לנצח קצפת, אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.