פאי פטל פטל
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? פאי פודינג פטל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 387 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך סוכר חום, תמצית ונילן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי פטל פטל, קרם פטל, ו מרנג פטל פטל.
הוראות
קו 9 אינץ'. צלחת פאי עם מאפה; חתוך ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת. קצוות חליל; להפריש. בקערה גדולה, מכים ביצים.
מוסיפים את הסוכר, הקמח, החלב, הווניל והמלח; מערבבים היטב. מקפלים בעדינות פטל.
לציפוי, שלבו קמח וסוכר חום בקערה קטנה; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
אופים בחום של 400 לום למשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל -350 מעלות; אופים 45-50 דקות יותר או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה. מצננים על רשת. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. ריזלינג הקציר המאוחר של מקפאדן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.