פאי פטל-תפוח פירור
עוגת פירורי פטל-תפוח עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, שקדים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תפוח-פטל פירורים, עוגת תפוחים פטל פירורים, ו עוגת פטל עם פירורים.
הוראות
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוון על חבילה עבור עוגה מלאה קרום אחד. בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחים, 1/2 כוס סוכר 2 כפות קמח הקינמון. כפית לצלחת פאי מצופה קרום.
מפזרים ממרח שקדים על פטל.
בקערה בינונית, לערבב 1/2 כוס קמח 1/4 כוס סוכר.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה. מערבבים בשקדים.
מפזרים באופן שווה על ממרח שקדים.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 20 דקות, כיסוי קצה הקרום עם לסכל לאחר כ 30 דקות, עד תפוחים רכים במרכז פני השטח הוא חום זהוב.