פאי פירורי אגסים
פאי פירורי אגסים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 323 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם מלח, אגסים, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: עוגת בורבון-אגס, חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), ו פאי פירורי אגסים.
הוראות
בקערה שלבו קמח ומלח; חותכים בקיצור עד לקבלת פירורים.
מפזרים מים; לזרוק עד שהתערובת לחה מספיק כדי לעצב לכדור. על משטח מקומח מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. פאי פאן. קצוות חליל.
שלב מרכיבי מילוי; כף לתוך הקרום.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 25 דקות. לציפוי, שלבו קמח וסוכר חום; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מפזרים מעל המילוי. אופים 40 דקות יותר. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתר במידת הצורך.