קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פאי פירות יער מעורב (עשוי עם פירות יער טריים)

פאי פירות יער מעורב (עשוי עם פירות יער טריים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פירות יער מעורב (עשה עם פירות יער טריים). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 229 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל שילוב של פירות יער, קורנפלור, סוכר מגורען בערך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פאי פירות יער מאוד (פאי פירות יער מעורב), עוגת פודינג לימון עם פירות יער טריים, ו עוגה יבשה בגריל עם פירות יער טריים מעורבבים באורגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 425°f. צלחת עוגה קו עם קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פירות יער מוכן בקערה גדולה. לטעום את פירות יער ולקבל תחושה של המתיקות שלהם. אם הם מאוד טארט, להוסיף עוד 1 אונקיה סוכר, אם יש להם חומציות נמוכה והרבה מתיקות, להפחית סוכר על ידי 1 אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז בעדינות לזרוק עם פירות יער עד שהם מצופים באופן שווה. אפשר תערובת לשבת במשך חמש דקות, ולאחר מכן להוסיף פגז עוגה. כיסוי עם קרום העליון. Crimp הצדדים, לחתוך כמה חריצים בחלק העליון, ו לצנן את העוגה במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להקציף יחד ביצה וקמצוץ של מלח. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהתנור, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מניחים עוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות ב 218°, פונה באמצע. להפחית את החום עד350 ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה