פאי פקאן
פאי פקאן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 627 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 7748 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, וזה טוב. מתכונים דומים: פאי פקאן קל לחג ההודיה: פאי פקאן פטל ללא גלוטן, סופגניות פאי פקאן בטטה עם קראנץ ' פקאן קלוי, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הסוכר החום, הסוכר המגורר והביצים עד לקבלת קרם.
מוסיפים את הפקאנים הקצוצים, החמאה המומסת, החלב, הקמח ותמצית הווניל ומערבבים לאיחוד.
יוצקים את התערובת לקליפת העוגה. מסדרים את חצאי הפקאן על גבי הפשטידה בתבנית מעגלית.
אופים את הפשטידה במשך 55 דקות. בדוק אם יש תקינות על ידי ניעור קל של התבנית. הפשטידה צריכה להיות יציבה עם רק נענוע קל במרכז. זה יהיה להגדיר יותר כפי שהוא מתקרר.
מגישים עם גלידת וניל או עם קצפת קצפת.
יין מומלץ: מדיירה, פורט Tawny, Pedro Ximenez
פאי פקאן עובד ממש טוב עם מדיירה, טאוני פורט ופדרו שיממפנז. פאי פקאן מתוק ואגוזי ראוי ליין שיתאים-ליינות הקינוח האלה יש את המתיקות הנכונה ואת התווים האגוזיים. אתה יכול לנסות את הרדדה דו אספוראו ורדלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![הרדדה דו אספוראו ורדלו]()
הרדדה דו אספוראו ורדלו
לוורדלו 2014 יש ניחוחות ירוקים, עשביים ותווים טרופיים עם רמזים של ליים ואשכולית. על החיך יין זה הוא טרי ואלגנטי, עם פירות אינטנסיבי הערות מינרליים המוביל לסיים ארוך ומתמשך.