פאי פקאן בננה שמנת
פאי פקאן בננה שמנת עשוי להיות רק המתכון הדרומי שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 596 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -37 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לך בננות, חמאה, תערובת פודינג וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה לא כל כך מעולה. נסו פשטידת פקאן ללא גלוטן וחלב ,פאי פקאן סנט רג'יס של ג'נט עם אגוזי פקאן מזוגגים , ועוגת גבינה פאי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, הפקאנים והחמאה. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' משומן. צלחת פאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
בקערה קטנה טורפים גבינת שמנת וסוכר. מקפלים פנימה 1 כוס תוספת מוקצפת.
מורחים על הקרום. מסדרים מעל בננות. בקערה אחרת, מקציפים חלב ופודינג לערבב 2 דקות. יוצקים מיד על בננות. למעלה עם התוספת המוקצפת שנותרה.
מקשטים באגוזי פקאן אם רוצים. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. מקררים שאריות.