פאי פקאן עם קרם בורבון
פאי פקאן עם קרם בורבון הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו בורבון, חצאי פקאן, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש, עוגת בורבון אגס, ו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון (מתכונים דומים).
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5