פאי פקאן עמוק
פאי פקאן עמוק דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1194 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 77 גרם שומן למנה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל דרומי. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם גבינת שמנת, קמח, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 39%. נסו פאי פקאן מנה עמוקה, פאי פקאן עמוק, ו פאי פקאן בורבון שוקולד עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1 כוס חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה קמח ו 1/4 כוס סוכר, מכים היטב. מעצבים בצק לדיסק שטוח; מכסים ומצננים 15 דקות.
מרדדים בצק צונן לעיגול 13"; מעבירים בזהירות לתבנית קפיצית 9" לא משומנת. (אנו ממליצים לכסות את החלק החיצוני של תבנית הקפיץ שלך בנייר אלומיניום לפני מילוי ואפיית הפשטידה הזו. זה אמצעי הגנה מפני דליפות.) לחץ בצק עד הצדדים של פאן. מכסים ומצננים.
שלב בקערה גדולה סירופ תירס, סוכר חום וחמאה מומסת; מערבבים היטב בעזרת מטרפה תיל.
מוסיפים ביצים, חלמונים, וניל ומלח; מערבבים היטב. מערבבים פקאן.
יוצקים מילוי לתבנית מרופדת מאפה לא אפויה.
אופים ב 375 במשך 15 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -300: אופים 2 שעות ו -15 דקות, פאי מגן עם רדיד אלומיניום כדי למנוע עודף בראונינג, במידת הצורך. מצננים לחלוטין על רשת. מכסים ומצננים, אם רוצים.
הסר את דפנות התבנית הקפיצית להגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הכרמים היל בריון יבש ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![בריון היל כרמים יבש ריזלינג]()
בריון היל כרמים יבש ריזלינג