קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פאי צימוקים השני

פאי צימוקים השני
פאי צימוקים השני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 181 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה לא כל כך מעולה. עוגת הצימוקים שלנו, עוגת צימוקים, ו עוגת צימוקים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שוטפים צימוקים בזהירות. מבשלים במים רותחים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
מיםמים
3
מערבבים קמח וסוכר, ומוסיפים לצימוקים מבושלים. מערבבים עד שהתערובות מסמיכות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
4
מסירים מהאש ומוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון ואגוזים. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
אגוזיםאגוזים
5
מרדדים בצק ומתאימים לתבנית פאי בגודל 9 אינץ'. כפית מילוי לתוך הקליפה. מכסים בקרום עליון, מכווצים את הקצוות וחותכים כמה חתכים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
6
אופים 40 עד 45 דקות, או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות כרמים קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.