פאי צימוקים מיושן
פאי צימוקים מיושן הוא קינוח שמגיש 8. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 301 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, ביצים, מאפה) ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 25% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: פשטידת שמנת חמוצה/צימוקים מיושן , פשטידת צימוקים עתיקה מוזהבת ועוגת צימוקים מיושן .
הוראות
מוסיפים שמנת חמוצה. מערבבים פנימה צימוקים, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מניחים מאפה תחתון בצלחת פאי; שלנו במילוי. למעלה עם קרום סריג.
אופים ב-450 מעלות למשך 10 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות; אופים 25 דקות יותר או עד שהמילוי מתייצב. אם רוצים, מפזרים אגוז מוסקט.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם פורט, וין סנטו וריזלינג מסוף קציר מאוחר. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את סנטה מדינה יין פורט.. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
![יין פורט סנטה מדינה.]()
יין פורט סנטה מדינה.
פטל שחור, מולסה כהה, קרמל שמנת