פאי קוקוס-פקאן
פאי קוקוס-פקאן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 503 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -32 גרם שומן כל אחת. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, מעטפת מאפה לא אפויה, סוכר ואגוזי פקאן. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16% , וזה די גרוע. פאי קוקוס פקאן , פאי קוקוס פקאן ופאי פקאן שוקולד-קוקוס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מוסיפים סוכר, חמאה, מיץ לימון ווניל; לערבב היטב. מערבבים פנימה קוקוס ואגוזי פקאן; יוצקים לתוך קליפת פאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להתייצבות. מצננים לחלוטין. שומרים במקרר.
יין מומלץ: מדיירה, פורט Tawny, Pedro Ximenez
פאי פקאן בתפריט? נסה להתאים עם Madeira, Tawny Port ו-Pedro Ximénez. לפאי פקאן מתוק ואגוזי מגיע יין שיתאים - ליינות הקינוח הללו יש את המתיקות הנכונה ואת התווים האגוזים. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.