פאי קרם סוכר במלון דורבין
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים עם אובו ולקטו לקופסת המתכונים שלכם, פאי קרם סוכר של מלון דורבין עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 יגידו שהוא פגע במקום. מתכון זה מ-Allrecipes דורש חמאה, קורנפלור, אגוז מוסקט טחון וקליפת בצק. הוא עובד בצורה הטובה ביותר כקינוח, והוא מוכן תוך כשעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגנייה משתפר של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו חציל של מלון לייק פאלאס , ניו יורק סטריפ עם לחם בקר מלון , וצפרדעי עוגיות סוכר חום וסוכר תבלינים .
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
בחלק העליון של סיר כפול, שלבו את החמאה, הסוכר, 1/2 כוס חלב מלא וקצפת.
חממו עד שהחמאה נמסה והתערובת רותחת על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, ערבבו 1/2 כוס חלב מלא קר וקורנפלור.
טורפים עד לקבלת תערובת חלקה, לאחר מכן יוצקים לאט לאט לתוך תערובת השמנת החמה, תוך כדי טריפה מתמדת. מבשלים על אש קטנה עד להסמכה, כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב מתמיד.
יוצקים לקליפת בצק אפויה ומפזרים מעל אגוז מוסקט טחון.
אפו בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות. הניחו להתקרר לפני ההגשה.