קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

פאי רועה טלה

פאי רועה טלה
פאי רועה טלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . גשו לסופר וקנו שמנת, יין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש לבנדר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אסף: פטל, היביסקוס, לבנדר וסורבה ורדים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועה טלה, ו פאי רועים מנטה וכבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת תפוחי האדמה: הניחו סיר גדול מלא במים קרים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף מספיק מלח למים כדי שיהיה להם טעם כמו האוקיאנוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
3
מוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. מבשלים עד שתוכלו להחליק סכין דרך אחת מחתיכות תפוחי האדמה ללא כל כוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
1
יוצקים את תפוחי האדמה למסננת גדולה ומנערים כדי לוודא שכל המים בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
תנו למסננת לשבת בכיור במשך 3 עד 4 דקות כדי לאדות את תפוחי האדמה יבשים. אם אתה הבעלים של מכונת תפוחי אדמה או טחנת מזון, דחף את תפוחי האדמה. לחלופין, אתה יכול לדחוף את תפוחי האדמה דרך מסננת דקה עם גב של רמקין או מצקת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
מסננתמסננת
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
מסננתמסננת
1
החזירו את תפוחי האדמה לסיר שבישלתם בו. מערבבים את החמאה המרוככת לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את השמנת, הביצה ושמן הזית ומערבבים בעזרת מרית גומי עד שמחית תפוחי האדמה חלקה כמשי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
3
השחמת הבשר: הניחו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הטלה הקרקע. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהטלה משחים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
5
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מוסיפים את הבצל למחבת שבה בישלתם את הטלה, יחד עם השום. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל רך ושקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הפלפל, הפטריות והגזר ומבשלים עד שהגזר מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גזרגזר
פלפלפלפל
3
מוסיפים את הלבנדר והרוזמרין ומבשלים עד שהם משחררים את ניחוחם, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לבנדר טרילבנדר טרי
רוזמריןרוזמרין
4
מוסיפים את הבשר בחזרה לתערובת הירקות ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בשרבשר
1
יוצקים את היין האדום. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיין צמצם בחצי מנפחו.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
2
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
3
מערבבים את עמילן התירס והמים ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה. לאחר שציר העוף התבשל לרגע, יוצקים פנימה את השפלה ומערבבים היטב את התערובת. זה יעבה את הנוזל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
4
מסיים את פאי הרועים: מדליקים את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מעבירים את תערובת הבשר והירקות לתבנית פאי גדולה. למעלה עם מחית תפוחי האדמה. מבשלים מתחת לפטם עד שתפוחי האדמה הפכו לחום זהוב כהה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
טופס פאיטופס פאי
6
מגישים מיד.

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות כפתור, לרבעיםפטריות כפתור, לרבעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי2חתיכות טופי הית' בררוזמרין מיובשרוזמרין מיובש1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טלה טחוןטלה טחון1אוראו ממולאים כפוליםלבנדר יבשלבנדר יבש12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1largesפלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #411 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קלופים וקצוציםבצל צהוב, קלופים וקצוצים61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוציםתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוצים