פאי רועים בקר טחון
פאי רועה בקר טחון דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 319 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 349 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, תפוחי אדמה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פאי רועים בקר טחון, פאי רועה פליאו, ו פאי רועי הודו טחון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבשיל תבשיל של 2 ליטר בתרסיס בישול.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים בצל בשמן במשך 5 דקות, תוך ערבוב תדיר. מערבבים פנימה את הבקר הטחון והבזיליקום, ומבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
מערבבים פנימה את השום, השעועית הירוקה והעגבניות, ומבשלים במשך 5 דקות.
מעבירים את תערובת הבשר למאכל מוכן.
בקערת ערבוב מערבבים יחד את הפירה, הביצה והמים.
מורחים באופן שווה על תערובת בשר.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים מעל.
מפזרים גבינה וממשיכים לבשל במשך 5 דקות.