פאי רועים טאקו
פאי הרועים של טאקו המתכון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. לבמנה עיקרית זו יש 547 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו פאי הרועים של פליאו, פאי טאקו קל וצוות הכושר של קאבוט, ו פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם פאי רועים של שאריות חג ההודיה!) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרדדים מאפה כך שיתאים לשני 9 אינץ'. צלחות פאי עמוקות.
מעבירים מאפה לצלחות פאי; קצוות חליל. קו מאפה לא מסודר בעובי כפול של נייר כסף כבד. ממלאים שעועית יבשה, אורז לא מבושל או משקולות פאי.
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף ומשקולות; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים מים ותיבול טאקו. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מתאדה. כף לקליפות מאפה.
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את החלב, החמאה, אבקת השום, המלח והפלפל; מועכים לתערובת אחידה.
מפזרים פשטידה אחת עם מחצית מהגבינות. מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
אופים את הפשטידה שנותרה, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 35 דקות.
מפזרים את הגבינות שנותרו.
אופים 5-10 דקות יותר או עד מחומם דרך הגבינה נמס.
לשימוש בפשטידה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 2 שעות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מחומם דרך.