קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מגזין

פאי רועים טאקו

פאי רועים טאקו
פאי הרועים של טאקו המתכון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. לבמנה עיקרית זו יש 547 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו פאי הרועים של פליאו, פאי טאקו קל וצוות הכושר של קאבוט, ו פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם פאי רועים של שאריות חג ההודיה!) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מרדדים מאפה כך שיתאים לשני 9 אינץ'. צלחות פאי עמוקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
מעבירים מאפה לצלחות פאי; קצוות חליל. קו מאפה לא מסודר בעובי כפול של נייר כסף כבד. ממלאים שעועית יבשה, אורז לא מבושל או משקולות פאי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים בחום של 450 ניתנים להזזה למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר נייר כסף ומשקולות; אופים 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים מים ותיבול טאקו. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מתאדה. כף לקליפות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את החלב, החמאה, אבקת השום, המלח והפלפל; מועכים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
9
מורחים על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מפזרים פשטידה אחת עם מחצית מהגבינות. מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
11
אופים את הפשטידה שנותרה, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מפזרים את הגבינות שנותרו.
13
אופים 5-10 דקות יותר או עד מחומם דרך הגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
לשימוש בפשטידה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
15
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 2 שעות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה