פאי ריבס ברי
פאי ריבס ברי הוא קינוח המגיש 8. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 288 קלוריות. זה מושלם עבור יום האם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך מיץ לימון, קיצור, פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-254 היו אומרים שהוא פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי פירות יער ריבס, עוגת גבינה ברי ריבס, ו פאי ברי-תפוח-ריבס.
הוראות
להכנת מילוי: בקערה בינונית שלבו אוכמניות, פטל וריבס. בקערה נפרדת מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר ו 1/4 כוס קמח.
מפזרים מעל תערובת פירות ומערבבים בעדינות. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
להכנת קרום: בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות קמח עם מלח.
חותכים בקיצור ו -2 כפות חמאה עד שהמרקם דומה לקמח תירס גס.
מניחים 1/3 מהתערובת בקערה נפרדת. כדי חלק קטן יותר, מוסיפים מים ומערבבים כדי ליצור להדביק.
מוסיפים את התערובת הזו חזרה לשאר תערובת הקמח ומערבבים רק עד שהבצק יוצר כדור. אפשר לנוח לפחות 20 דקות לפני מתגלגל החוצה. מחלקים בצק לשניים.
מרדדים את הקרום התחתון ומניחים בתבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מערבבים 1 כף חמאה מומסת ומיץ לימון למילוי פירות, ואז כף לתבנית פאי מרופדת במאפה.
מרדדים את הקרום העליון ומניחים מעל המילוי. מלחץ קצוות ולחתוך קיטור פתחי אוורור בחלק העליון.
מברישים קלות בחצי וחצי ומפזרים קלות סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים 40 עד 50 דקות נוספות, עד שהקרום מזהיב.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.