אם יש לכם חלב, עמילן תירס, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 36% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי אוכמניות , עוגת אוכמניות ופאי אוכמניות לימון .
הוראות
1
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות. מרפדים מאפה לא דקור בעובי כפול של נייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
בשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככה
2
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר
3
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תוספת קצפת קפואה ללא שומן, מופשרת, מחולקת
5 כפות צ'דר מגורר
בשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככה
4
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. מערבבים פנימה אוכמניות ומיץ תפוזים. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
4 אגסים בשלים בינוניים, קלופים ופרוסים
אוכמניות
עמילן תירס
תמרים, מגולענים וקצוצים
זילוף סוכריות ליל כל הקדושים
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, חתוך
5
מסירים מהאש. מכסים ומניחים בצד.
6
עבור רפרפת, בסיר קטן, מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
פודינג
זילוף סוכריות ליל כל הקדושים
תותים נוספים, חצויים, לא חובה
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, חתוך
7
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור קרש כיסוי
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
8
מסירים מהאש. מצננים לטמפרטורת החדר ללא ערבוב; לְהַפְרִישׁ.
9
בקערה גדולה מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים קצף רך. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
זילוף סוכריות ליל כל הקדושים
ציוד שתשתמש בו
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
10
יוצקים תערובת אוכמניות לתוך קליפת פאי; למעלה עם רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
קרום עוגה
פודינג
11
מורחים מרנג באופן שווה על המילוי החם, אוטמים את הקצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות צ'דר מגורר או גבינה שוויצרית
12
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מצננים על רשת למשך שעה. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. שומרים שאריות במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.