פאי שחמט לימון I
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לך חלב, ביצים, מיץ מלימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זהו מתכון זול לחובבי האוכל הדרומי. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Chess Pie Two Ways , לימון בלונדי עם זיגוג לימון , ולימון עוגת גליל עם מילוי לימון קרד .
הוראות
מערבבים ביצים, סוכר, קמח תירס, חמאה מומסת או מרגרינה, חלב ומיץ לימון בקערה גדולה.
מערבבים עד שהסוכר נמס, אך לא מקציפים.
יוצקים את המילוי לקליפת פאי לא אפויה.
אופים ב-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס) במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס), וממשיכים לאפות עד להתייצבות.