קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי שיפון למון קורד

פאי שיפון למון קורד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי שיפון למון קורד. מנה אחת מכילה 644 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.78 $ למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, ריבת פטל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד ועוגת שיפון דלעת סתיו .

הוראות

1
מניחים את פצפוצי הגרהם, אגוזי הפקאן, הסוכר, הווניל והמלח במעבד מזון; מכסים ומקציפים עד שהתערובת מזכירה פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
1 צנצנת (11 אונקיות) לימונית1 צנצנת (11 אונקיות) לימונית
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מהדקים את תערובת הפירורים על התחתית ומעלה את הדפנות של 9 אינץ' משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה.
4
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה בהיר. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בקערה קטנה מערבבים את השמנת, הסוכר והוניל. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מקציפים את הלימון קארד, גבינת השמנת וקליפת הלימון עד שהם מתערבבים; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מפזרים ג'לטין מעל מיץ לימון; לתת לעמוד במשך דקה 1. מכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה למשך 20 שניות. מערבבים ומניחים לעמוד במשך דקה אחת או עד שהג'לטין נמס לחלוטין. מערבבים פנימה לימונצ'לו. טורפים בהדרגה לתוך תערובת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה קצפת; יוצקים לתוך הקרום. מעבירים למקרר ל-3 שעות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לימונצ ' לולימונצ ' לו
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
7
בסיר קטן על אש בינונית מערבבים את פירות היער, הסוכר והריבה. מבשלים ומערבבים במשך 3-5 דקות או עד שהפרי מתרכך. בבלנדר מכסים ומעבדים את תערובת פירות היער במשך 1-2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה. מסננים, שומרים מיץ. לזרוק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מחזירים מיץ לסיר; מבשלים במשך 15-18 דקות או עד שמצטמצם לעקביות הרצויה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה מיץ לימון וליקר פטל. מצננים במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פטלליקר פטל
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מקשטים מנות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה