קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי שיפון למון קורד

פאי שיפון למון קורד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי שיפון למון קורד. מנה אחת מכילה 644 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.78 $ למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, ריבת פטל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד ועוגת שיפון דלעת סתיו .

הוראות

1
מניחים את פצפוצי הגרהם, אגוזי הפקאן, הסוכר, הווניל והמלח במעבד מזון; מכסים ומקציפים עד שהתערובת מזכירה פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
1 צנצנת (11 אונקיות) לימונית1 צנצנת (11 אונקיות) לימונית
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את החמאה; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מהדקים את תערובת הפירורים על התחתית ומעלה את הדפנות של 9 אינץ' משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה.
4
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה בהיר. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה קטנה מערבבים את השמנת, הסוכר והוניל. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מקציפים את הלימון קארד, גבינת השמנת וקליפת הלימון עד שהם מתערבבים; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים ג'לטין מעל מיץ לימון; לתת לעמוד במשך דקה 1. מכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה למשך 20 שניות. מערבבים ומניחים לעמוד במשך דקה אחת או עד שהג'לטין נמס לחלוטין. מערבבים פנימה לימונצ'לו. טורפים בהדרגה לתוך תערובת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה קצפת; יוצקים לתוך הקרום. מעבירים למקרר ל-3 שעות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לימונצ ' לולימונצ ' לו
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
בסיר קטן על אש בינונית מערבבים את פירות היער, הסוכר והריבה. מבשלים ומערבבים במשך 3-5 דקות או עד שהפרי מתרכך. בבלנדר מכסים ומעבדים את תערובת פירות היער במשך 1-2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה. מסננים, שומרים מיץ. לזרוק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מחזירים מיץ לסיר; מבשלים במשך 15-18 דקות או עד שמצטמצם לעקביות הרצויה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה מיץ לימון וליקר פטל. מצננים במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פטלליקר פטל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מקשטים מנות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק