פאי שיפון למון קורד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי שיפון למון קורד. מנה אחת מכילה 644 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.78 $ למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, ריבת פטל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד ועוגת שיפון דלעת סתיו .
הוראות
מניחים את פצפוצי הגרהם, אגוזי הפקאן, הסוכר, הווניל והמלח במעבד מזון; מכסים ומקציפים עד שהתערובת מזכירה פירורים עדינים.
מוסיפים את החמאה; לעבד עד לתערובת.
מהדקים את תערובת הפירורים על התחתית ומעלה את הדפנות של 9 אינץ' משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה בהיר. מצננים לחלוטין על רשת.
בקערה קטנה מערבבים את השמנת, הסוכר והוניל. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מקציפים את הלימון קארד, גבינת השמנת וקליפת הלימון עד שהם מתערבבים; לְהַפְרִישׁ.
מפזרים ג'לטין מעל מיץ לימון; לתת לעמוד במשך דקה 1. מכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה למשך 20 שניות. מערבבים ומניחים לעמוד במשך דקה אחת או עד שהג'לטין נמס לחלוטין. מערבבים פנימה לימונצ'לו. טורפים בהדרגה לתוך תערובת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה קצפת; יוצקים לתוך הקרום. מעבירים למקרר ל-3 שעות או עד להתייצבות.
בסיר קטן על אש בינונית מערבבים את פירות היער, הסוכר והריבה. מבשלים ומערבבים במשך 3-5 דקות או עד שהפרי מתרכך. בבלנדר מכסים ומעבדים את תערובת פירות היער במשך 1-2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה. מסננים, שומרים מיץ. לזרוק זרעים.
מחזירים מיץ לסיר; מבשלים במשך 15-18 דקות או עד שמצטמצם לעקביות הרצויה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה מיץ לימון וליקר פטל. מצננים במשך שעה.