פאי שקדים, תות וריבס
פאי שקדים, תות וריבס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם תותים, ריבס, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי ריבס תות עם שטרויזל שקדים, עוגת שקדים עם רוטב תות-ריבס, ו עוגת שקדים עם קומפוט תות-ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; מערבבים פנימה ריבס ותותים.
על משטח מקומח קלות, לפרוש מאפה.
העברה ל-9 אינץ'. צלחת עוגה. חתוך מאפה כדי 1/2 ב. מעבר קצה של צלחת. ממלאים בתערובת פירות ונקודה בחמאה. למעלה עם המאפה שנותר. חתוך, חותם וקצוות חליל.
חותכים חריצים בחלק העליון; מברישים בחלבון ביצה ומפזרים שקדים.
אופים בחום של 425; במשך 20 דקות. מנמיכים את האש ל 375*; אופים עוד 35-45 דקות עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 20 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.