והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם חלב בקר, דומדמניות, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו ריבועי תות-סגנון החוף הדרומי, דג אוסטרלי, ו סלט כרוב אוסטרלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשר טחון: לעשות לפחות חודש אחד קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
2
מערבבים יחד 15 מרכיבים ראשונים. אורזים בצנצנות שימורים סטריליות, יוצקים ברנדי ואוטמים לפי הוראות יצרן הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
1
מניחים קמח בקערה בינונית. יוצרים היטב במרכז הקמח ומוסיפים לבאר חמאה, 1 חלמון ביצה, סוכר, מלח ו -2 כפות מהמים. בקצות האצבעות, מערבבים רק את המרכיבים ה" טובים " האלה יחד, ואז מתחילים לעבוד בקמח שמסביב, מוסיפים מי קרח לפי הצורך. לאחר השילוב, ללוש מספר פעמים ולהניח מאפה על צלחת. מצננים במקרר כשעה בערך.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הסר נייר ומשקולות. אפשר מאפה להתקרר.
8
בינתיים מרדדים את מחצית המאפה השנייה כך שהיא תהיה גדולה מספיק כדי לכסות את הפשטידה. ממלאים את קרום המאפה מקורר עם בשר טחון. מכסים במאפה לא אפוי, קצוות מכווצים, מזגגים בחלמון הביצה שנותר, ונוקבים חור במרכז.