פאי תות כפול
פאי תות כפול יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 374 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך תערובת קרום עוגה, סוכר, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: פאי תות כפול, פעמיים ברים תות, ו מאפינס ריבת תות כפול.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
לנפות סוכר, קורנפלור וקמח יחד לקערה בינונית. מערבבים ומשלבים עם תותים מופשרים חלקית.
בקערה נפרדת, לשלב תערובת קרום עוגה וצוף תות קר. מערבבים עד צורות בצק רכות. מחלקים ל 2 חתיכות, טופס לתוך כדורים, ו להשתטח לתוך דיסקים.
על משטח מקומח קל, לגלגל 1 של הדיסקים החוצה למעגל 11 אינץ'. מקפלים לשניים, מניחים בצלחת עוגה 9 אינץ', ולפתוח. לחץ לתוך צלחת, אבל לא למתוח. לקצץ בצק 1/2 אינץ ' מקצה הצלחת.
מוציאים את הדיסק השני ומקפלים לחצי.
יוצקים מילוי לצלחת מצופה מאפה.
מניחים את הקרום העליון על גבי מילוי ולפתוח. לחץ לאורך השפה כדי לאטום קצוות. הקש מזלג לקצוות או crimp לעשות קצה דקורטיבי.
חותכים חריצי פורקן או מרכז אגרוף עם חותך דקורטיבי קטן או סכין.
בקערה קטנה, להכות ביצה קלות,עם 1 כף מים ו 1 כף צוף תות.
מברשת על גבי קרום ואז מפזרים סוכר.
מניחים פאי על תבנית * ומניחים בתנור.
אופים במשך 10 דקות, ואז להוריד את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות במשך 50 עד 60 דקות נוספות; המילוי צריך להיות מבעבע קרום העליון חום זהוב. מגניב לחלוטין לפני חיתוך.
* טיפ: מחבת גיליון מראש בתנור עבור קרום תחתון crisper.