פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, חמאה, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום: עובש קרום טארט לתוך מחבת פאי 9 אינץ', לכסות עם נייר אלומיניום ולאחר מכן לכסות את הנייר עם שעועית לא מבושל.
אופים עד הקרום מתחיל חום, על 20 דקות. לאחר הקרום הוא השחמה, להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר.
הסר את השעועית ואת רדיד, ואז להפיץ את החמאה על הפנים של הקרום.
עבור המילוי: לקלף, הליבה לחתוך את התפוחים. מסדרים את הפרוסות בתבנית טבעת, החל בקצה החיצוני ונכנס למרכז (התפוחים צריכים להיות מסודרים כדי לאפשר אפילו בישול).
בקערה, למזג את הסוכר, חמאה מומסת, קינמון ואגוז מוסקט ולאחר מכן לשפוך על התפוחים מסודרים.
לציפוי: בקערה נפרדת, להתמזג ביד קמח, סוכר וחמאה. זה צריך להיות תערובת מתפוררת.
אופים את הטארט עד התפוחים התרככו, 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ו לגזום עם ציפוי חמאה מתוק, ואז לחזור לתנור עד הציפוי יש קרום, כ 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.