פאי תפוחים
פאי תפוחים דורש בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1338 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.91 דולר למנה. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלב מרוכז, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו פאי דובדבנים, פאי באטרפינגר, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים את החלב המרוכז הממותק עם רסק תפוחים בסיר, ודקים עם מיץ תפוחים.
מקציפים קינמון; מביאים לרתיחה. מקציפים את הביצים בקערה; להקציף 1 כף מתערובת רסק התפוחים החמה לביצים; להקציף 1 כף נוספת של תערובת רסק תפוחים לביצים, וחזור על הפעולה, תוך ערבוב של 1 כף בכל פעם, עד שכ -1 / 3 מתערובת רסק התפוחים מוקצפים לביצים. מחזירים את תערובת הביצים לסיר עם תערובת רסק התפוחים שנותרה, ומקציפים לתערובת אחידה.
אופים עד המילוי מוגדר, על 1 שעה; אפשר להתקרר לפני ההגשה. מקררים שאריות.