פאי תפוחים
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? פאי תפוחים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 343 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכי לחנות ותאספי תפוחים צפוניים, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב.
חותכים קיצור טמפרטורת החדר לתוך קמח עד התערובת היא אחידה וקיצור דומה אפונה גדולה. מקציפים ביצה, מים וחומץ יחד כדי להתמזג.
יוצקים את כל הנוזל באופן שווה על תערובת הקמח. מערבבים עם מזלג עד כל התערובת הוא רטוב. מחלקים בצק לשניים ומעצבים כל אחד לכדור. לשטח כל אחד למעגל 4 אינץ'. לעטוף וצנן בצק במשך 15 דקות לגלגל קל יותר.
סיכת גלגול אבק ומשטח עבודה בקלילות עם קמח.
רול למעגל על 1 אינץ 'גדול יותר מאשר הפוך צלחת פאי 8 אינץ'. בזהירות במקום עיגול בצק אחד לצלחת עוגה ולחץ בעדינות לצורת צלחת. חותכים בצק עודף מסביב לקצה עם גב של סכין.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
פיל, ליבה, וחותכים תפוחים.
מערבבים פרוסות תפוח עם סוכר, קמח וקינמון.
מניחים תערובת תפוחים בקליפת עוגה.
מניחים קרום העוגה השני על גבי טופס לקצוות של צלחת העוגה.
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לשחרר בתנור.
אופים במשך כ 30 עד 40 דקות, עד העוגה אפויה לחלוטין תפוחים הם במכרז.