פאי תפוחים, אגסים וחמוציות
תפוח, אגס ועוגת חמוציות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך קמח, קינמון טחון, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אגס-תפוח-Cranberry Crisp, תפוח, אגס וחמוציות פריכות, ו Cranberry-Pear תפוח פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי אחד קרום מלא.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר, קורנפלור, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים בעדינות תפוחים, אגסים ואוכמניות מיובשות.
יוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה מצופה קרום.
בקערה קטנה, לערבב תוספות עד מתפורר; מפזרים מעל מילוי.
קו 15x10-מחבת אינץ עם רדיד; מקום על מתלה תנור מתחת לעוגת המתלה יהיה אפוי על מנת לתפוס כל גלישה. רופף לכסות עוגה עם גיליון של נייר; אופים 1 שעה. Uncover; אופים 10 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים וציפוי זהוב חום.