פאי תפוחים-אוכמניות עם רוטב תות
פאי תפוחים-אוכמניות עם רוטב תות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 226 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם עמילן תירס, מים, טפיוקה לבישול מהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: גבינה בגריל תפוחים וברי עם רוטב טבילת תפוחים תות, עוגת פירורים אוכמניות, ו רוטב אוכמניות ותפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחים, אוכמניות, 1 סוכר כוס, קינמון וטפיוקה; בואו לעמוד 15 דקות. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
תערובת תפוחים כפית לתוך צלחת פאי מצופה קרום. נקודה עם חמאה. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון. מערבבים יחד ביצה 1 כפית מים; מברשת על גבי הקרום.
אופים 15 דקות. כיסוי קצה הקרום עם רצועות לסכל; להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°.
אופים 40 עד 45 דקות יותר או עד תפוחים רכים. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות.
בינתיים, כדי להפוך את רוטב תות, בסיר 1 ליטר, לרסק מספיק תותים כדי להפוך 1/3 כוס. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר והיין.
חום לרתיחה מעל חום בינוני. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפות מים; מערבבים לתוך תערובת תות. להרתיח ומערבבים 2 דקות.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בקצפת. חותכים תותים הנותרים; מערבבים לתוך רוטב. להכניס למקרר עד שישב בכלא. מנות אישיות העליון עם רוטב.