קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים-אוכמניות עם רוטב תות

פאי תפוחים-אוכמניות עם רוטב תות
פאי תפוחים-אוכמניות עם רוטב תות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 226 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם עמילן תירס, מים, טפיוקה לבישול מהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: גבינה בגריל תפוחים וברי עם רוטב טבילת תפוחים תות, עוגת פירורים אוכמניות, ו רוטב אוכמניות ותפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחים, אוכמניות, 1 סוכר כוס, קינמון וטפיוקה; בואו לעמוד 15 דקות. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
נייר אורזנייר אורז
טפיוקה.טפיוקה.
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תערובת תפוחים כפית לתוך צלחת פאי מצופה קרום. נקודה עם חמאה. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון. מערבבים יחד ביצה 1 כפית מים; מברשת על גבי הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
אופים 15 דקות. כיסוי קצה הקרום עם רצועות לסכל; להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים 40 עד 45 דקות יותר או עד תפוחים רכים. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים, כדי להפוך את רוטב תות, בסיר 1 ליטר, לרסק מספיק תותים כדי להפוך 1/3 כוס. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר והיין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
חום לרתיחה מעל חום בינוני. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפות מים; מערבבים לתוך תערובת תות. להרתיח ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בקצפת. חותכים תותים הנותרים; מערבבים לתוך רוטב. להכניס למקרר עד שישב בכלא. מנות אישיות העליון עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה