פאי תפוחים הולנדי
הולנדית חמוציות-פאי תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 213 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמוציות, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פאי תפוחים הולנדי חמוציות, פאי תפוחים הולנדי חמוציות, ו תינוק הולנדי עם קומפוט תפוחים וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה זורקים תפוחים עם מיץ לימון; מוסיפים את החמוציות, הצימוקים והאגוזי מלך.
שלב את הסוכר החום, עמילן התירס, קליפת התפוז, הקינמון ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים בעדינות לציפוי.
מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת עוגה.
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה כדי 1/2 ב. מעבר קצה של צלחת; חליל קצוות. ממלאים בתערובת תפוחים ונקודה בחמאה.
לציפוי, שלבו קמח וסוכר חום; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהציפוי מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך.