קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

פאי תפוחים ואוכמניות

פאי תפוחים ואוכמניות
פאי תפוחים ואוכמניות הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. לקינוח הזה יש 416 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, אוכמניות, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 26%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: אוכמניות יד פשטידות, אוכמניות יד פשטידות, ו אוכמניות יד פשטידות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להפשיר את הסדינים של בצק עלים לפי הוראות התיבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
3
קולפים וליבים את התפוחים וחותכים לרבעים. זורקים את התפוחים במיץ הלימון כדי שלא ישחימו בזמן שאתם חותכים אותם.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
חותכים כל רבע לחתיכות של כ -2 עד 3 (1 אינץ').
5
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את התפוחים ומקפיצים כ -3 עד 5 דקות עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
מוסיפים את הדבש וקורט מלח וזורקים לערבוב היטב, מעבירים לתנור וצולים כ-15 דקות עד שהתפוחים רכים. מועכים בעזרת מזלג בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
תנו לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר ולקפל בעדינות את הגרגרים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
9
מכבים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בקערת ערבוב קטנה היכו 1 ביצה. בקערה קטנה נוספת מערבבים יחד את הקינמון והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
הניחו את יריעות בצק העלים המופשרות על משטח עבודה מקומח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
12
חותכים עיגולים גדולים מתוך המאפה עם חותך טבעת, על 4 לכל גיליון מאפה.
13
מברישים עם שטיפת הביצה בקצה החיצוני של מחצית העיגול. כף 2 כפות מתערובת גרגרי התפוחים במרכז כל סיבוב בצק מאפה. מקפלים את הבצק לכיסוי המילוי, יוצרים חצי עיגול ואוטמים את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
14
מניחים פשטידות על מגש תנור חמאה. חזור על הפעולה עם שאר בצק המאפה. כאשר כל הפשטידות על מגש גיליון חותכים חורי אוויר בחלק העליון של כל פשטידה ומברישים את החלקים בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מפזרים את סוכר הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
16
אופים כ -20 עד 25 דקות עד שהם תפוחים ומשחימים יפה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)