פאי תפוחים ואוכמניות
פאי תפוחים ואוכמניות הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. לקינוח הזה יש 416 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, אוכמניות, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 26%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: אוכמניות יד פשטידות, אוכמניות יד פשטידות, ו אוכמניות יד פשטידות.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
להפשיר את הסדינים של בצק עלים לפי הוראות התיבה.
קולפים וליבים את התפוחים וחותכים לרבעים. זורקים את התפוחים במיץ הלימון כדי שלא ישחימו בזמן שאתם חותכים אותם.
חותכים כל רבע לחתיכות של כ -2 עד 3 (1 אינץ').
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה עד להשחמה קלה.
מוסיפים את התפוחים ומקפיצים כ -3 עד 5 דקות עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הדבש וקורט מלח וזורקים לערבוב היטב, מעבירים לתנור וצולים כ-15 דקות עד שהתפוחים רכים. מועכים בעזרת מזלג בעודם חמים.
תנו לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר ולקפל בעדינות את הגרגרים.
מכבים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב קטנה היכו 1 ביצה. בקערה קטנה נוספת מערבבים יחד את הקינמון והסוכר.
הניחו את יריעות בצק העלים המופשרות על משטח עבודה מקומח.
חותכים עיגולים גדולים מתוך המאפה עם חותך טבעת, על 4 לכל גיליון מאפה.
מברישים עם שטיפת הביצה בקצה החיצוני של מחצית העיגול. כף 2 כפות מתערובת גרגרי התפוחים במרכז כל סיבוב בצק מאפה. מקפלים את הבצק לכיסוי המילוי, יוצרים חצי עיגול ואוטמים את הקצוות.
מניחים פשטידות על מגש תנור חמאה. חזור על הפעולה עם שאר בצק המאפה. כאשר כל הפשטידות על מגש גיליון חותכים חורי אוויר בחלק העליון של כל פשטידה ומברישים את החלקים בשטיפת ביצים.
אופים כ -20 עד 25 דקות עד שהם תפוחים ומשחימים יפה.