פאי תפוחים וגלידה
פאי תפוחים וגלידה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, יוגורט וניל, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
כדי להכין את הקרום, מניחים קרקרים במעבד מזון; תהליך עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים 2 כפות סוכר, 2 כפות חמאה מומסת, ביצה לבן; דופק 8 פעמים או עד לח. הקש תערובת פירור לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב על מתלה חוט. להקפיא 30 דקות ללילה.
כדי להכין מילוי, להמיס 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף תפוח; לבשל 10 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מערבבים ב 1 כף סוכר חום, 1/4 כפית קינמון, ואגוז מוסקט; מבשלים, חשופים, 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
הסר מהמחבת. כיסוי וצינה 2 שעות.
מניחים פרוזן יוגורט בקערה קרה. מערבבים 1 כפית קינמון ותערובת תפוח 3/4 כוס. כיסוי וצינה 30 דקות.
מורחים חצי תערובת יוגורט לתוך קרום קפוא (לשמור על תערובת יוגורט שנותר במקפיא). למעלה תערובת היוגורט עם תערובת התפוח הנותרת.
טפטוף עם ציפוי קרמל 1/4 כוס. לכסות ולהקפיא 1 שעה. בזהירות להפיץ תערובת יוגורט שמורות על קרמל. למעלה עם פירורי קרקרים ופקאנים.
טפטוף עם 2 כפות ציפוי קרמל. להקפיא לילה או עד מוצק.
מניחים פאי במקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.