פאי תפוחים סריג עם סוכר חום מקסיקני
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך allspice הקרקע, קינמון, גרידה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פאי תפוחים סריג עם סוכר חום מקסיקני, בראוניז מקסיקניים עם זיגוג סוכר חום, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק.
הוראות
שים תבנית אפייה כבדה גדולה באמצע התנור מחממים מראש ל 218°.
להביא פילונצ 'ילו, מים, גרידה, תבלינים, ו 1/8 מלח כפית לרתיחה בסיר כבד קטן, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד פילונצ' ילו מומס.
הסר את המכסה ומרתיחים מעל חום בינוני-נמוך עד סירופ הוא מעובה מצטמצם כ 3/4 כוס, 6 עד 10 דקות. להשליך גרידה וסירופ מגניב מעט.
בינתיים, לקלף תפוחים הליבה, ולאחר מכן לחתוך 1/2 אינץ ' רחב טריזים.
לזרוק תפוחים עם קמח, ואז עם סירופ.
רול 1 חתיכת בצק (שמירה על חתיכת הנותרים מקורר) על משטח מקורר קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג, וקליפה צינה.
מגלגלים את חתיכת הבצק שנותרה על משטח מקורנן קלות עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לתוך מלבן 16 על 11 אינץ'.
חותכים לרוחב בצק לרצועות 11 (1 1/4 אינץ ' רחב).
מערבבים תערובת תפוחים, ואז כף באופן שווה לתוך קליפה עוגה. לארוג דפוס סריג הדוק על עוגה עם רצועות מאפה.
חתוך את כל הרצועות סומק עם קצה צלחת עוגה. מקפלים את הקרום התחתון על קצה הסריג ואת crimp.
מברשת סריג (אבל לא קצה) עם חלב ומפזרים סוכר.
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ואופים עד הקרום הוא זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות יותר. עוגה מגניב כדי לחמם או טמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות.
* אם אתה לא יכול לקבל piloncillo, תחליף 1 כוס ארוז סוכר חום כהה 2 כפות מולסה unsulfured (לא blackstrap). הסירופ ייקח יותר זמן כדי להפחית.* כדי להשיג איזון אידיאלי של תפוחים מתוקים טארט, אנו מציעים 2 זהב טעים או גאלה, 2 סבתא סמית או Winesap, ו 2 מקינטוש או מרגל צפוני (תצטרך על 6 תפוחים בסך הכל).* העוגה היא הטובה ביותר ביום שהיא אפויה אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף בנייר כסף( פעם מגניב), בטמפרטורת החדר.