קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים עמוק

פאי תפוחים עמוק
נסו פשטידת תפוחים עמוקה, פאי תפוחים עמוק, ו פשטידת תפוחים עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים כל רבעון תפוח בשלישים לרוחב ולשלב בקערה עם החזה, מיצים, 1/2 כוס סוכר, קמח, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מרדדים חצי בצק העוגה ו לעטוף אותו על מחבת פאי 9 או 10 אינץ 'להאריך על 1/2 אינץ' מעל השפה. אל תמתחו את הבצק; אם הוא קטן מדי, פשוט תחזירו אותו על הלוח ותגלגלו אותו מחדש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
ממלאים את העוגה בתערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
מברשת את קצה קרום העוגה התחתונה עם לשטוף את הביצה כך הקרום העליון לדבוק. למעלה עם הקרום השני לקצץ את הקצוות על 1 אינץ ' מעל השפה. הכנס את קצה הקרום העליון מתחת לקצה של הקרום התחתון ו crimp 2 יחד עם האצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ביצהביצה
7
מברשת את כל הקרום העליון עם לשטוף את הביצה, מפזרים 1 כפית סוכר, לחתוך 4 או 5 חריצים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
סוכרסוכר
ביצהביצה
8
מניחים את העוגה על מחבת ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד הקרום הוא השחמה ואת המיצים מתחילים לבעבע החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מגישים חמים.
10
קוביות החמאה ולהחזיר אותו למקרר בזמן שאתה מכין את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
11
מניחים את הקמח, מלח, וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
12
מוסיף את החמאה וקיצור. דופק 8 עד 12 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ודופקים את המכונה עד שהבצק מתחיל ליצור כדור. לזרוק על לוח מקומח ולהתגלגל לכדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
מיםמים
חמאהחמאה
בצקבצק
אפונהאפונה
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
13
חותכים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
14
מגלגלים כל חתיכה על לוח משוריין היטב לעיגול, מתגלגלים מהמרכז לקצה, מסתובבים ומעיפים את הבצק כדי לוודא שהוא לא נדבק ללוח. מקפלים את הבצק לשניים, מניחים במחבת עוגה, ומתפתחים כדי להתאים את המחבת. חזור עם הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת