פאי תפוחים עמוק
נסו פשטידת תפוחים עמוקה, פאי תפוחים עמוק, ו פשטידת תפוחים עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים כל רבעון תפוח בשלישים לרוחב ולשלב בקערה עם החזה, מיצים, 1/2 כוס סוכר, קמח, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice.
מרדדים חצי בצק העוגה ו לעטוף אותו על מחבת פאי 9 או 10 אינץ 'להאריך על 1/2 אינץ' מעל השפה. אל תמתחו את הבצק; אם הוא קטן מדי, פשוט תחזירו אותו על הלוח ותגלגלו אותו מחדש.
ממלאים את העוגה בתערובת תפוחים.
מברשת את קצה קרום העוגה התחתונה עם לשטוף את הביצה כך הקרום העליון לדבוק. למעלה עם הקרום השני לקצץ את הקצוות על 1 אינץ ' מעל השפה. הכנס את קצה הקרום העליון מתחת לקצה של הקרום התחתון ו crimp 2 יחד עם האצבעות או מזלג.
מברשת את כל הקרום העליון עם לשטוף את הביצה, מפזרים 1 כפית סוכר, לחתוך 4 או 5 חריצים.
מניחים את העוגה על מחבת ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד הקרום הוא השחמה ואת המיצים מתחילים לבעבע החוצה.
קוביות החמאה ולהחזיר אותו למקרר בזמן שאתה מכין את תערובת הקמח.
מניחים את הקמח, מלח, וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק כמה פעמים לערבב.
מוסיף את החמאה וקיצור. דופק 8 עד 12 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ודופקים את המכונה עד שהבצק מתחיל ליצור כדור. לזרוק על לוח מקומח ולהתגלגל לכדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מגלגלים כל חתיכה על לוח משוריין היטב לעיגול, מתגלגלים מהמרכז לקצה, מסתובבים ומעיפים את הבצק כדי לוודא שהוא לא נדבק ללוח. מקפלים את הבצק לשניים, מניחים במחבת עוגה, ומתפתחים כדי להתאים את המחבת. חזור עם הקרום העליון.