קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים עמוק

פאי תפוחים עמוק
נסו פשטידת תפוחים עמוקה, פאי תפוחים עמוק, ו פשטידת תפוחים עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים כל רבעון תפוח בשלישים לרוחב ולשלב בקערה עם החזה, מיצים, 1/2 כוס סוכר, קמח, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מרדדים חצי בצק העוגה ו לעטוף אותו על מחבת פאי 9 או 10 אינץ 'להאריך על 1/2 אינץ' מעל השפה. אל תמתחו את הבצק; אם הוא קטן מדי, פשוט תחזירו אותו על הלוח ותגלגלו אותו מחדש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
ממלאים את העוגה בתערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
6
מברשת את קצה קרום העוגה התחתונה עם לשטוף את הביצה כך הקרום העליון לדבוק. למעלה עם הקרום השני לקצץ את הקצוות על 1 אינץ ' מעל השפה. הכנס את קצה הקרום העליון מתחת לקצה של הקרום התחתון ו crimp 2 יחד עם האצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ביצהביצה
7
מברשת את כל הקרום העליון עם לשטוף את הביצה, מפזרים 1 כפית סוכר, לחתוך 4 או 5 חריצים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
סוכרסוכר
ביצהביצה
8
מניחים את העוגה על מחבת ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד הקרום הוא השחמה ואת המיצים מתחילים לבעבע החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מגישים חמים.
10
קוביות החמאה ולהחזיר אותו למקרר בזמן שאתה מכין את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
11
מניחים את הקמח, מלח, וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
12
מוסיף את החמאה וקיצור. דופק 8 עד 12 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ודופקים את המכונה עד שהבצק מתחיל ליצור כדור. לזרוק על לוח מקומח ולהתגלגל לכדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
מיםמים
חמאהחמאה
בצקבצק
אפונהאפונה
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
13
חותכים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
14
מגלגלים כל חתיכה על לוח משוריין היטב לעיגול, מתגלגלים מהמרכז לקצה, מסתובבים ומעיפים את הבצק כדי לוודא שהוא לא נדבק ללוח. מקפלים את הבצק לשניים, מניחים במחבת עוגה, ומתפתחים כדי להתאים את המחבת. חזור עם הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת

מרכיבים

1ביצה מוכה עם 1 כף מים, עבור ביצה לשטוףביצה מוכה עם 1 כף מים, עבור ביצה לשטוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קילוגרםתפוחי סבתא סמית, קלופים, לרבעים, ו coredתפוחי סבתא סמית, קלופים, לרבעים, ו cored0(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעד 8 כפות (על מי קרחעד 8 כפות (על מי קרח11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1לימון, מקונןלימון, מקונן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי1כתום, מקונןכתום, מקונן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, בתוספת 1 כפית לפזר על גביסוכר, בתוספת 1 כפית לפזר על גבי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק12(חוֹרֶף)(1 1/2 מקלות) חמאה קרה מאוד ללא מלח(1 1/2 מקלות) חמאה קרה מאוד ללא מלח796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהתקצור ירקות קר מאודהתקצור ירקות קר מאוד