חותכים כל רבעון תפוח בשלישים לרוחב ולשלב בקערה עם החזה, מיצים, 1/2 כוס סוכר, קמח, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
מוסקט
תפוח
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מרדדים חצי בצק העוגה ו לעטוף אותו על מחבת פאי 9 או 10 אינץ 'להאריך על 1/2 אינץ' מעל השפה. אל תמתחו את הבצק; אם הוא קטן מדי, פשוט תחזירו אותו על הלוח ותגלגלו אותו מחדש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
5
ממלאים את העוגה בתערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
6
מברשת את קצה קרום העוגה התחתונה עם לשטוף את הביצה כך הקרום העליון לדבוק. למעלה עם הקרום השני לקצץ את הקצוות על 1 אינץ ' מעל השפה. הכנס את קצה הקרום העליון מתחת לקצה של הקרום התחתון ו crimp 2 יחד עם האצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
ביצה
7
מברשת את כל הקרום העליון עם לשטוף את הביצה, מפזרים 1 כפית סוכר, לחתוך 4 או 5 חריצים.
מרכיבים שתצטרך
קרום
סוכר
ביצה
8
מניחים את העוגה על מחבת ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד הקרום הוא השחמה ואת המיצים מתחילים לבעבע החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
מגישים חמים.
10
קוביות החמאה ולהחזיר אותו למקרר בזמן שאתה מכין את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
11
מניחים את הקמח, מלח, וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
12
מוסיף את החמאה וקיצור. דופק 8 עד 12 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ודופקים את המכונה עד שהבצק מתחיל ליצור כדור. לזרוק על לוח מקומח ולהתגלגל לכדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
מים
חמאה
בצק
אפונה
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
13
חותכים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
14
מגלגלים כל חתיכה על לוח משוריין היטב לעיגול, מתגלגלים מהמרכז לקצה, מסתובבים ומעיפים את הבצק כדי לוודא שהוא לא נדבק ללוח. מקפלים את הבצק לשניים, מניחים במחבת עוגה, ומתפתחים כדי להתאים את המחבת. חזור עם הקרום העליון.