פאי תפוחים-פירות יער
פאי תפוחים זה פאי תפוחים. צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). על משטח מקומח קלות, לרדד קרום אחד, ומניח בצלחת פאי 9 אינץ'.
מרדדים את הקרום העליון, ולהניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר, הטפיוקה והקינמון.
מוסיפים אוכמניות ופרוסות תפוח. לזרוק בעדינות מעיל בלי מועך את פירות יער.
מילוי כפית למחבת מצופה מאפה. נקודה עם חמאה. להרטיב את קצה המאפה עם מים. מכסים עם קרום העליון; לקצץ קצה crimp.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך האפייה. כיסוי קצה עם רדיד כדי למנוע השחמת יתר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רדיד, ולהמשיך לאפות במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.