פאי תפוחים קרם מייפל
מייפל קרם פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-8 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית מייפל, תפוחים טארט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים, חטיפי תפוחים מייפל עם זיגוג גבינת שמנת מייפל, ו עוגת קרם מייפל תפוחים.
הוראות
בקערה גדולה זורקים תפוחים, סוכר וקינמון. במחבת גדולה מבשלים תערובת תפוחים בחמאה במשך 10-12 דקות או עד שהם רכים; מגניב. כף לקליפת מאפה; מניחים בצד.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. בקערה אחרת, לטאטא חלב פודינג לערבב במשך 2 דקות.
תן לעמוד במשך 2 דקות או עד רך-להגדיר. מקציפים בהדרגה לגבינת שמנת. מערבבים בתמצית. כפית מעל שכבת תפוח. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד להגדיר.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו מרכיבי ציפוי.
מורחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם פריכים וזהובים, תוך ערבוב שלוש או ארבע פעמים. מגניב. ממש לפני ההגשה, מפזרים ציפוי מעל עוגה.